RVM 2018 – Extra goed geregeld

De RVM 2018 is gecontroleerd door de NTFU. De tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Hierdoor is het keurmerk ‘NTFU EXTRA GOED GEREGELD’ (voorheen drie sterren) verkregen.

Met trots kunnen we vanaf nu dit keurmerk en onderstaande toelichting gebruiken:

Onze tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.

Advertenties

Rabobank Noord Veluwe

De Rabobank Noord Veluwe heeft een halve pagina advertentie ruimte besteed in de lokale pers ter promotie van “Rabo Veluwes Mooiste” en het aan de toertocht, die plaats vindt op zaterdag 2 augustus, verbonden goede doel: Stichting de rode beer. Wij zijn de Rabobank Noord Veluwe, onze hoofdsponsor,  hier zeer erkentelijk voor!

rabobank rvm

Rabo Veluwes Mooiste

Op 2 augustus 2014 organiseert de TC Heerde voor de 33e keer (!) een toertocht. Dus vanaf 1982 wordt deze toertocht georganiseerd door een commissie in wisselende samenstelling. Tot en met 2013 onder de naam: “Rabo Heerde Veluwe Toer Tocht”. Onlangs is besloten deze naam te wijzigen in “Rabo Veluwes Mooiste. Waarom deze wijziging?
We vonden de oude naam wat lang en geen naam die snel blijft ‘hangen’. Ook wilden we met een nieuwe naam aansluiten bij een aantal tot de verbeelding sprekende tochten in den lande, zoals Limburgs Mooiste, een hele grote tocht met dito organisatie, verreden in onze meest zuidelijke provincie en de Belgische Ardennen. Hebben wij dan dergelijke aspiraties? Ja, misschien wel en waarom eigenlijk niet. Als je het voor de 33e keer organiseert en als je de beschikking hebt over de Noord Veluwe, in combinatie met de prachtige IJsselvallei, dan mag je toch wel aspiraties hebben?

RVM logo

RHVT 2013

Verdeling deelnemers over afstanden
Verdeling deelnemers over afstanden

Het leek er gisteren volgens de KNMI  weerberichten op dat er vanmorgen nog de nodige regen op de Veluwe zou neerdalen. De regen en onweerszone trokken echter vanmorgen en vannacht ten oosten van de Veluwe over Duitsland naar het noorden. Dit zorgde voor prima fietsweer van een graad of 25 en dit zonder de drukkende en verzengende hitte van de afgelopen dagen. Volgens de berichten tot nu toe hebben er geen nare ongevallen plaatsgevonden en is alles naar behoren verlopen. In totaal hebben 970 mensen deelgenomen. Dit is vanaf 2009 het hoogste aantal deelnemers. Voorwaar niet slecht! De jongste deelnemer was net 5 jaar geworden. Ja… wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

Klik voor foto’s met de muis hier.

De meeste deelnemers kozen voor de 100 kilometer afstand.